Portaal Leiden voortaan te bezoeken op afspraak

Portaal Leiden voortaan te bezoeken op afspraak

bron: Portaal

2 maart 2023

Portaal Leiden voortaan te bezoeken op afspraak

Vanaf 6 maart 2023 start woningcorporatie Portaal in Leiden met een proef met bezoeken op afspraak. Bewoners kunnen met een afspraak terecht bij de balie aan de 3e Binnenvestgracht in Leiden van maandag tot en met donderdag tussen 13.00 en 17.00 uur. Met deze proef wil Portaal onderzoeken of bewoners zo sneller en beter worden geholpen.

Verschillende contactmogelijkheden

Bewoners die een vraag hebben en deze niet via de telefoon, email of Whatsapp willen stellen, kunnen op afspraak langskomen op het kantoor van Portaal in Leiden. Jet Bicker Caarten, manager Volkshuisvesting bij Portaal Leiden: “Zo kunnen onze bewoners een afspraak maken wanneer het hen uitkomt en worden ze direct geholpen. De baliemedewerker kan zo de nodige tijd nemen voor elke bewoner.”

Portaal is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.00 en 13.00 uur en via Whatsapp tussen 08.00 en 17.00 uur. Daarnaast zijn we ook per email bereikbaar en 24/7 voor noodgevallen via het speciale noodnummer. Ook kunnen bewoners hun vraag indienen via MijnPortaal op Portaal.nl.  

Deel dit bericht