FEESTELIJKE START SKYLINE NEXT IN LEIDEN

FEESTELIJKE START SKYLINE NEXT IN LEIDEN

Portaal_RGB

Leiden, 9 september 2014

Op dinsdag 16 september a.s. vieren we, samen met toekomstige bewoners, de gemeente Leiden en ERA Contour, de aftrap van de eerste toren van Skyline Next: De Sterrenwacht. Ook gaat die dag het vervolg van Skyline Next in de verkoop: de torens De Poort en De Burcht.

Skyline Next heeft in totaal 122 appartementen en 13 eengezinswoningen. Al in een vroeg stadium hebben klanten meegedacht over hun ideale invulling van Skyline Next. Deze wensen zijn zoveel mogelijk meegenomen bij de ontwikkeling van het project. We starten nu met de eerste toren De Sterrenwacht. Deze telt 15 verdiepingen en 51 appartementen. Het tweede deel van Skyline Next heeft in totaal 71 gerieflijke appartementen. Ieder appartement heeft over de gehele breedte een balkon op het zuiden. Drie appartementen beschikken over een dakterras.

Er zijn zes verschillende woontypes die in oppervlakte variërend van 68 tot 100 m2. Elk appartement heeft minimaal drie kamers. En omdat de huizenkoper van deze tijd altijd persoonlijke wensen heeft, kan de indeling van de woningen naar eigen smaak aangepast worden.

5 minuten van de binnenstad In Skyline Next ligt Leiden aan je voeten. Je fietst in 5 minuten naar de binnenstad, het station of de markt. Maar ook de belangrijke snelwegen rond Leiden zijn makkelijk bereikbaar. Binnen een mum van tijd zit je in het Groene Hart of aan het strand. Je auto kun je voor de deur kwijt want er komt voldoende parkeergelegenheid. Kijk voor meer informatie op www.skylinenext.nl

Mooi Noord

Skyline Next wordt gebouwd in Leiden Noord. Deze wijk is de afgelopen jaren door nieuwbouw en renovatie enorm opgeknapt. De combinatie van oude en nieuwe buurten is kenmerkend voor Mooi Noord. Heel bijzonder is de woonwijk Nieuw Leyden. Hier konden bewoners op eigen kavels hun eigen huis ontwerpen. Dit leidde tot een sprankelende, eigenzinnige wijk met mooie initiatieven zoals een brasserie en een stadspark. In Leiden Noord staat ook de grootste brede school van Nederland, Het Gebouw. Een bruisende ontmoetingsplek voor de hele wijk. Er zijn drie basisscholen in gevestigd, instellingen voor welzijn en zorg én meer dan 65 huur- en koopwoningen. Maar ook de nieuwe woonwijk Groenoord en de verbouwing van het Kooiplein geven Leiden Noord een nieuwe impuls.

Deel dit bericht